Sport Hajduk

uzavrela atmosfera

Prkos moćnome, zaštita slabome: doček pionira na Poljudu dugo će se pamtiti, HNS sazvao hitan sastanak

uzavrela atmosfera

Prkos moćnome, zaštita slabome. U te četiri riječi stane sve što se događalo kasno sinoć ispod zapadne poljudske tribine.

Torcida dočekala pionirsku momčad Hajduka: pogledajte ludilo ispod poljudskih tribina; 'Takli ste se u svetinju, u našu dicu, i to nećemo dopustiti, sada se ide do kraja'

Pioniri Hajduka jučer su u finalu kupa u Slavonskom Brodu poraženi i po mnogima oštećeni, a revoltirani tim događajem navijači ‘bijelih’ odlučili su im prirediti doček koji će pamtiti zauvijek. Nešto iz 21 sata prvi su se navijači počeli skupljati ispred ulaza u poljudski stadion, a kako se približavao trenutak izlaska mladih hajdukovaca na balkon, atmosfera je postajala sve uzavrelija.

'Treće poluvrijeme' za kraj karijere: pogledajte neprimjerenu reakciju suca Vukovića prema jednom od Hajdukovih dječaka

Kada su mladi nogometaši, izmoreni dugim putovanjem konačno izašli na balkon, svjedočili smo pravom navijačkom deliriju oko petstotinjak najvjernijih navijača splitskog kluba. Transparenti, zastave, mnoštvo bengalki i navijanje iz svega glasa nikoga nije moglo ostaviti ravnodušnim.

Zanimljivo je za pogledati: Hajduk objavio veliku galeriju s finalnog dvoboja pionira u Slavonskom brodu

- Takli su se u ono šta nisu smili. U našu dicu. Nikome više nećemo dopustiti da dira našu dicu, ova borba sada ide do kraja, grmilo je s razglasa. Hajdukovi dječaci, iako vidno umorni, oduševljeno su uzvratili Torcidi i zajedničkom pjesmom dodatno podgrijali atmosferu.

Glas ulice govori srcem: Torcida poziva večeras na Poljud, sprema se doček pionirima Hajduka

- Hvala ‘Torcida’, orilo se iz mladih grla.

Hajduk se oglasio nakon poraza u finalu pionirskog kupa: Dječje suze nakon pretrpljene nepravde obveza su nam, poticaj i odgovornost da se još jače borimo

Dotakli su se navijači ‘Hajduka’ i susreta u posljednjem kolu protiv ‘Dinama’, pozvali su sve navijače da dođu na Maksimir i pruže podršku igračima. Večer u kojoj je Torcida još jednom pokazala zube moćnima i dala zaštitu slabima zasigurno ćemo pamtiti još dugo. 

Trener pionira Hajduka nakon poraza u finalu kupa: Čestitam Osijeku na pobjedi, s druge strane moram reći da se ova utakmica mogla i trebala voditi na drugačiji način

A kako javlja Index stigla je i reakcija Hrvatskog nogometnog saveza koji je sazvao sastanak.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk