StoryEditorOCM
Hajdukriječ trenera

Igor Tudor iskomentirao današnju utakmicu i osvrnuo se na ozljedu Jaira: Ja sam baš zadovoljan, nastojat ćemo igrati na način na koji smo danas igrali

Piše A. J.
14. siječnja 2020. - 17:35
Split, 050120. Veceras je na splitskom Poljudu novi trener Hajduka Igor Tudor zapoceo s pripremama momcadi za predstojeci dio sezone te je nakon vjezbi u teretani trening nastavljen na travnjaku. Na fotografiji: novi trener Hajduka Igor Tudor.Paun Paunović/Arhiva/Hanza Media

Hajduk je u prvoj utakmici zimskih priprema odigrao 1:1 sa švicarskim Grasshoppersom, a trener Bijelih Igor Tudor nije krio zadovoljstvo predstavom svoje momčadi.

- Rezultat je u ovim utakmicama uvijek najnebitniji. Ja sam baš zadovoljan. Mislim da je bilo baš dobro, s obzirom na to da je u pitanju novi sustav i novi stil igre i da je tek prošlo deset dana od početka priprema. Nastojat ćemo igrati na način na koji smo danas igrali.

Tudor je bio zadovoljan i energijom koju je njegova momčad prikazala i visokim presingom koji je funkcionirao dobro.

- Nekim igračima treba malo više, nekima malo manje, ali momci rade baš dobro. Svi su veliki profesionalci, nemam nikakve zamjerke i siguran sam da će ići sve bolje.

Strateg Bijelih otkrio je i plan za preostale tri pripremne utakmice...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 19:12