Sport Ostalo

Novogodišnja bomba

Slavni vozači poslali poruku podrške velikom Michaelu za 50. rođendan: njegov najbolji prijatelj otkrio pravo zdravstveno stanje

Novogodišnja bomba

Veliki Michael Schumacher danas slavi svoj 50. rođendan i iako se njegove supruga Corine nedavno prvi put oglasila u javnosti još je uvijek nepoznato koliko se Michael uspio oporaviti od nesreće na skijalištu koju je doživio prije pet godina.

No bivši šef Ferrarija i najbolji prijatelj Michaela Schumachera Jean Todt je otkrio da se zdravstveno stanje slavnog vozača formule značajno popravilo. Naime medijima je kazao da je nedavno bio kod Schumacherovih i da su zajedno gledali utrku za Veliku nagradu Brazila što ne bi bilo moguće da Michael samo nepomično leži na krevetu i da je prikopčan na aparate.

- S njim sam gledao puno utrka, prije i nakon nesreće. Gledali smo iz zajedno i još ćemo ih mnogo gledati – kazao je Jean Todt.

Njegove riječi oduševili su sve navijače velikog Michaela koji priželjkuju potpuni oporavak i povratak u javnost najveće vozača formule svih vremena.

Inače povodom jubilarnog 50. rođendana Schumacheru su mnogi slavni vozači formule poslali čestitku i poruke podrške.

- Bio je moj učitelj, zajedničko vrijeme u Ferrariju za mene je bilo fantastično iskustvo – kazao je Felipe Massa.

- Najljepši trenuci u mojoj karijeri bili su kada sam Schumachera mogao gledati u retrovizoru - rekao je Mika Hakkinen.

Tandem najbolji vozača trenutno u "oktanskom cirkusu" ne krije divljenje velikanu, Lewis Hamilton je priznao da Schumachera i dalje smatra najvećim u povijesti, dok je Sebastien Vettel naglasio da su mu posljednjih godina za veliki rezultat upravo nedostajali Schumijevi savjeti.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Ostalo