Sport Ostalo

Potvrđeno

Dogovorena repriza UFC-ovog meča stoljeća: evo kada bi ponovno u oktogon mogli ući Nurmagomedov i McGregor

Potvrđeno

Dvojbi više nema Khabib Nurmagomedov i Connor McGregor ulaze u oktogon i to već ove godine. Oba stožera su potvrdila najave.

- Siguran sam da mnogi žele ponovno vidjeti borbu ove dvojice i to će se dogoditi – potvrdio je i predsjednik UFC-a Dana White.

Točan datum još nije poznat, sve će biti puno jasnije krajem siječnja kada se očekuje odluka Sportske komisije savezne države Nevade, zbog kaosa u prvom dvoboju oba će borca sigurno dobiti neke kazne.

Za one koji su zaboravili Khabib je u tom dvoboju bio bolji, McGregor je predao meč u četvrtoj rundi, a onda je došlo do opće tučnjave u kojem su sudjelovali sekundanti i treneri iz oba kuta. Zavisno od kazne kolike dobiju bit će određen i datum borbe.

No Khabibov tim je prilično optimističan po tom pitanju s obzirom na to da su na društvenim mrežama već objavili "UFC 236" koji je već zakazan za 13. travnja kada bi se taj borilačkih happening trebao dogoditi.

Što znači da se očekuje da će Nurmagomedov i McGregor dobiti suspenziju od šest mjeseci, koja će do tada isteći s obzirom na to da se suspenzija računa od dana kada se dogodila prve borba, a to je 6. listopada.

U svakom slučaju svijet se već sprema za novi veliki spektakl, sudar dvojice velikih suparnika.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Ostalo