Sport Ostalo

Lijepa i opasna

Nesretnik je pokušao opljačkati UFC-ovu borkinju: dobio je strašne batine i na kraju tražio zaštitu policije

Lijepa i opasna

Žene, pa slabiji spol. Kako kada, recimo nesretni pljačkaš sigurno nije mislio da će mu jedna zgodna brineta zadati toliko problema. Jer nije znao da je riječ o Polyani Viano jednoj od najperspektivnijih djevojaka u UFC. Na kraju je nesretnik osim batina toliko bio preplašen da je samo zatražio da se zove policija.

Rekao mi je da se ne opirem jer je naoružan. Međutim odmah sam primijetila da je mladić "premekan" i brzo sam ga dvaput udarila, a onda nogom oborila na pod. Brzo se predao pa sam mu kazala da ćemo u miru sačekati policiju – ispričala je prekrasna Brazilka i dodala:

Bio je jako preplašen, nakon što sam ga podigla s poda nije uopće reagirao. Pravdao se da me želio samo pitati koliko je sati. A onda u strahu od novih batina je samo govorio "zovite policiju, neka me zaštiti od ove".

Kako to izgledaju dva udarca Polyane Viano otkrio je na svom Instagramu predsjednik UFC-a Dana White koji je objavio sliku nesretnog pljačkaša. Da je bio i manje uplašen ne bi se proveo dobro, a ova slika i druženje s policijom bit će mu dobra lekcija da lijepe žene – nisu baš bespomoćne.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Ostalo