Sport Strani nogomet

Dvije verzije

Španjolci izmislili čitav incident između Hrvata i trenera; Livaja tvrdi: Nisam bacio dres niti je bilo razbijanja po svlačionici

Dvije verzije

Marko Livaja brzo i lako postane krivac u pojedinim medijskim interpretacijama. Tako je nakon objave trenera Las Palmasa Quiquea Setiena da napušta klub na kraju sezone na nekim portalima puknula bomba: cirkus na Kanarima, trener odlazi jer ne kontrolira svlačionicu, velikim dijelom i zbog Livaje, koji je bacio dres i napravio kaos, piše Jutarnji list.

Marko, koji igra dobru sezonu u španjolskom prvoligašu, iako je u pobjedi nad Villarrealom u petak ostao bez minutaže, nemalo se iznenadio onime što je pročitao.

- Pojedini mediji, za koje ne dajem intervjue, pišu što ih volja. S njima ne želim ni razgovarati o tome. A što se dogodilo?

Skinuo sam marker i bacio ga na klupu. Nisam bacio dres niti je bilo ikakvih incidenata u svlačionici, u subotu smo imali trening i sve je bilo normalno i u redu. A što se tiče trenera, on je prije mjesec i pol dana dobio ponudu za novi ugovor, tada je uzeo nekoliko tjedana da razmisli, i, eto, sada je objavio da napušta klub na kraju sezone. Sama ta kronologija govori da su razlozi sasvim neki drugi i da nemaju nikakve veze sa mnom. Nije istina da nema kontrolu nad svlačionicom jer da je tako, on bi odmah otišao, ne bi ostao do kraja prvenstva.

Zašto ste bacili marker?

- Bio sam malo ljut što nisam igrao, naime prije toga me zbog kartona nije bilo protiv Espanyola, a u prethodnoj sam utakmici s Osasunom dao gol i igrao odlično. Htio sam pomoći ekipi, zbog toga sam se pomalo glupo ponio, ali porazgovarao sam s trenerom i nije imao nikakve zamjerke, kazao je da je sve u redu. Zato ne shvaćam što pojedini hrvatski mediji pišu.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Strani nogomet