Sport Strani nogomet

prva meta - englez

Štednja? Što je to? Kineski vlasnici planiraju potrošiti bogatstvo za jači Milan!

prva meta - englez

Nakon dvije godine pregovora Silvio Berlusoni je prodao talijanski nogometni klub AC Milan skupini kineskih investitora za 740 milijuna eura. Nakon 31 godine na čelu kluba Berlusoni je potpisao ugovor s tvtkomRossoneri Sport Investment Lux, nakon čega je 99,93 posto vlasništva kluba prešlo u ruke novog vlasnika, pišu Sportske novosti.

Kako prenose mediji u Italiji, već ovog ljeta, Milan će na raspolaganju imati 150 milijuna eura za transfere, a jedno pojačanje navodno je na samom vrhu na listi želja. Riječ je o napadaču Liverpoola, DanieluSturridgeu. Vrlo je vjerojatno kako će trenutačni napadač Rossonera Kolumbijac Carlos Bacca u ljetnom prijelaznom roku napustiti San Siro, a upravo je 27-godišnji engleski napadač označen kao njegova idealna zamjena.

Iako je riječ o sjajnom napadaču, Sturridge već godinama ima velikih problema s ozljedama i ne bi trebalo čuditi ako ga se na Anfieldu odluče riješiti. Engleski reprezentativac je ove sezone za 'redse' zaigrao samo pet puta i postigao pet pogodaka.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Strani nogomet