Sport Strani nogomet

teška odluka

Modrić konačno prelomio i odlučio gdje nastavlja karijeru

teška odluka

Ugledni španjolski dnevnik AS javlja da je Luka Modrić definitivno donio odluku i ostat će u Real Madridu! Vijest je to koja se čekala ovoga tjedna, a danas je Luka prelomio unatoč primamljivoj ponudi milanskog Intera, pišu Sportske novosti.

"Uzdrmala ga je ponuda Intera koji mu je nudio četiri godine u Milanu i još dvije u Kini, ali iz izvora bliskih Modriću doznajemo da je u razgovoru s obitelji odlučio ostati u Realu. To je danas povjerio najbližim prijateljima", tvrdi AS.
 
Da je hrvatski kapetan već donio odluku, dalo se naslutiti i iz njegove današnje Twitter objave na kojoj je napisao: "Ponovno na poslu."
 
Prema pisanju španjolskih medija, to je bila Lukina želja od samoga početka, jer navodno sve što je želio bio je bolji ugovor. Talijanski su mediji, naravno, iz dana u dan vrtjeli svoju priču, vodstvo Intera, pa i sam trener Luciano Spalletti slali su Luki 'ljubavne poruke' i prizivali ostvarenje sna.

Istovremeno, Modrić je u Realu, unatoč sjajnim izvedbama i važnosti za momčad, na skali vrijednosti plaća bio značajno ispod Balea, Ramosa, pa čak i Kroosa i Benzeme, ako je vjerovati medijima.

Luka je ovu vijest odmah javio svojim najbližim suradnicima i prijateljima, a vjerujemo da sada i trener Reala Lopetegui zajedno s upravom madridskog kluba napokon mogu odahnuti.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Strani nogomet