Sport Strani nogomet

samo nesporazum

'Nisam imao lošu namjeru i ispričao sam se zbog toga': izgledalo je napeto između Kloppa i Kovača, otkriveno što se događalo nakon utakmice

samo nesporazum

Bayern i Liverpool remizirali su sinoć bez pogodaka na Anfieldu i tako prevarili one koji su u velikom derbiju osmine finala očekivali kišu golova. Mreže su mirovale na obje strane i o prolasku u drugi krug odlučivat će se 13. ožujka kada je na raspored uzvratni susret u Münchenu.

Jedna zanimljiva scena događala se odmah nakon završetka susreta, a glavni akteri bili su Niko Kovač i trener Redsa Jürgen Klopp. Naime, kamere na Anfieldu uhvatile su raspravu dvojice stratega. Izgledalo je to poprilično napeto i na prvu se nije znalo o čemu je točno riječ - pišu Sportske novosti.

Mediji s 'Otoka' dali su si odmah nakon utakmice slobodu pa su nagađali kako je Nijemac prigovarao Hrvatu zbog načina na koji je njegova ekipa zadržavala vrijeme na kraju susreta, no to ipak nije bio slučaj.

"Htio sam se odmah rukovati s Nikom, ali je on prvo otišao pozdraviti svoje igrače. Kad se vratio, rekao sam mu da sam ga čekao. On mi se potom ispričao i uzvratio sam mu da nema nikakvih problema. Bio je to nesporazum. Stajao sam tamo kao vol ispred planine", izjavio je Nijemac, a potom je nešto detaljnije situaciju opisao i hrvatski trener.

"Nisam imao lošu namjeru i ispričao sam se zbog toga. Običaji su drugačiji. U Njemačkoj je sasvim normalno da se po završetku utakmice prvo rukujete sa svojim igračima, ali bili smo na engleskom tlu i tu su pravila drugačija, tu se prvo treneri rukuju."

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Strani nogomet