Sport Strani nogomet

Bayern uskače

Vruća roba na tržištu: počela je velika utrka za kupovinu hrvatskog reprezentativca, Barcelona sve drži u svojim rukama

Bayern uskače

Koliko vrijedi Ivan Rakitić ? S obzirom na ponude koje pljušte sigurno je da će Barcelona dobro zaraditi, Katalonci su postavili letvicu na 45 milijuna eura.

Iako su neki mediji već objavili da je s Interom postignut usmeni dogovor, selidba u Milanu stvar pri završetku čini se da je sve opet – na početku.

Ernesto Valverde je potpisao novi ugovor s Barcelonom, već je istakao da mu je Rakitić izuzetno važan i želi ga zadržati na Camp Nou bez obzira na pojačanja koja dolaze. Uz to Rakitić ima ugovor dop 2021. godine i ne može tek tako otići.

Chelsea i Manchester United cijeli posao gledaju sa strane, iz prikrajka, željeli bi dovesti iskusnog veznjaka, imaju 40 milijuna eura, ali to za sada nije dovoljno. Kao niti Interova ponuda, koja će morati biti podebljana.

Novi velikan koji je zainteresiran je minhenski Bayern, želja Nike Kovača za potpunim redizajnom momčadi počinje s Rakitićem koji je odlično igrao u Schalkeu, Bundesliga mu odgovara, a i on bi se lako uklopio u novu momčad. Bavarci čekaju kraj sezone kako bi raščistili situaciju i krenuli sa stvaranjem nove momčadi.

Iz Barcelone su katalonskom dnevniku Sport poručili da su spremni saslušati sve ponude, no da je sada već situacija zamršena i da će onaj tko zaista želi Rakitića morati duboko posegnuti u blagajnu. A nije isključen niti ostanak na Camp Nou.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Strani nogomet