Sport Strani nogomet

Kupio je sve

Španjolska Marca 'oprala' Guardiolu: Koliko ti je novca potrebno za osvajanje Lige prvaka

Kupio je sve

Manchester City i njegovi navijači su još uvijek u šoku. Neuspjeh u Ligi prvaka ih jako boli, one VAR odluke su ih pokopale. U još težem je stanju menadžer Pep Guardiola, opet je zapeo prije polufinala. Takvu situaciju je iskoristila španjolska Marca, list tradicionalno naklonjen Real Madridu koji su jedva dočekali da bivšeg trenera Barcelone pokopaju.

Guardiola je s Barcelonom osvojio tri prvenstva Španjolske, dvaput je osvojio Europu i svijet. Ali nakon odlaska s Camp Noua nema rezultata, iako je vodio velike klubove. Ovo nema rezultata se odnosi na Ligu prvaka, tu nije napravio ništa.

A budžet koji mu je bio na raspolaganju u Bayernu i Manchester Cityju je zaista bogat. Nije se mogao požaliti da su gazde škrtarile. Tako je u redove bavarskog prvaka dovodio Götzea, Thiaga, Vidala, Benatiju, Douglasa Costu, potrošilo se prilično novca uz zvijezde koje je već imao u momčadi.

Da se ne govori o "građanima", do sada su stigli Gündogan, Stones, Gabriel Jesus, Bernardo Silva, Walker, Ederson, Mendy, Laporte, Danilo, Mahrez ....

Ukupno se izračunalo u Marci da Guardiola imao na raspolaganju preko 800 milijuna eura. Pa onda j provokativno pitanje sa stranice Marce upućeno Kataloncu "koliko ti je novca potrebno". Očito jako puno. Ili puno bolje raspoređeno.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Strani nogomet