StoryEditorOCM
Reflektorzaslužena kazna

Navijač rasistički vrijeđao Sterlinga pa dobio pet godina zabrane prisustvovanja utakmicama: Cityjeva zvijezda ga nije čula, ali su prijestupnika prijavili gledatelji

Piše Hina
10. siječnja 2020. - 19:42
Manchester City's English midfielder Raheem Sterling controls the ball during the English League Cup semi-final first leg football match between Manchester United and Manchester City at Old Trafford in Manchester, north west England on January 7, 2020. (Photo by Paul ELLIS/AFP)/RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications./AFP

Navijač Manchester Cityja Ian Bladry (58) kažnjen je s pet godina zabrane dolazaka na nogometne utakmice jer je u prosincu 2018. godine rasistički vrijeđao reprezentativnog napadača Raheema Sterlinga, odlučio je su u Manchesteru u petak.

Baldry je s tribine izrekao rasističku primjedbu u Sterlingovu smjeru nakon što je ovaj postigao pogodak u utakmici protiv Bournemoutha. Iako se Baldry kasnije ispričao zbog svoje izjave i izrazio žaljenje, sud ga nije pomilovao, a osim što ne smije na stadion morat će odraditi i 200 sati društveno korisnog rada.

Sterling nije čuo što mu je Baldry dobacio, ali čuli su ga gledatelji koji su se nalazili u blizini, stoji u sudskom objašnjenju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 17:18