Sport Vodeni sportovi

Zdeslav Vrdoljak se vraća u Mornar

Iz tabora vaterpolista splitskog Mornar Brodospasa stigla je vijest kako Zdeslav Vrdoljak razmišlja o povratku iz Mladosti u rodni Split.

- Opet su se javile iste opcije, Split i Zagreb, samo su uloge obrnute. Obitelj me veže za rodni grad, a ona mi je sve, opet u Zagrebu postoje veće šanse za kvalitetne utakmice. No, ako odem u Mornara, nisam siguran hoću li biti igrač ili trener - dao je Vrdoljak najavu još veće bombe.

Hoće li kapetan hrvatske vaterpolske reprezentacije. za kojeg svi kažu kako je kao vino, što stariji to bolji, objesiti kupaće gaćice i kapicu o klin?

- Ne znam, još je rano za to, ne postajem mlađi, ali moram priznati kako mi je prva želja igrati vaterpolo - pojasnio je “Zdejo” koji je otkrio kako mu je pristiglo i nekoliko stranih ponuda, no Split i Zagreb su zasad jedine opcije.

Član Stručne komisije Mornara BS Jakov Galić kaže kako se od Vrdoljaka očekuje odgovor nakon završnice Lige prvaka, dakle sredinom svibnja.

- Naša je želja da nam se Vrdoljak vrati. On zna što mi možemo, i trebao bi odlučiti nakon Final Foura u Barceloni. Inače, nastup u LEN kupu na jesen nije upitan, sponzor Brodospas će nam pomoći, pogotovo u godini kad slavimo 60. obljetnicu kluba. Načelno su postignuti dogovori s igračima kojima istječe ugovor, a nastojat ćemo se i više posvetiti radu s mladim igračima - rekao nam je Galić.

                                                                                                             T. BILIĆ, V. OZRETIĆ

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Vodeni sportovi