Sport Vodeni sportovi

triglav liga

Bit će uzbudljivo: poslije Hajduka igra se vaterpolski gradski derbi

triglav liga

Ako ste pravi sportski fanatik i pritom živite u Splitu, večer što je pred nama provest ćete na Poljudu. U 18 sati igraju Hajduk i Istra, a u 20.15 na obližnjem bazenu igra se gradski derbi između Jadrana i Mornar Brodospasa u 14. kolu A1 Triglav regionalne lige.

Jadran, koji je formalno domaćin, želi se revanširati rivalu za poraz prošlog studenog 9:11. Tada su momci sa Zvončaca koncem treće četvrtine vodili 8:6, no zadnja je četvrtina pripala Mornaru čak 5:1. Bila je to samo jedna u nizu utakmica koje je momčad Mile Smodlake izgubila zahvaljujući padu u završnici.

I dok je Jadran pretposljednji, osmi na ljestvici, Mornar je visoko na četvrtom mjestu, sa sve izraženijim ambicijama za Final Four. Igrači Zdeslava Vrdoljaka imaju tri pobjede u nizu (Partizan, Budva, Vojvodina), sve tri u Poljudu.

Dobro su se zahuktali i, kako najavljuju, najveći im je gušt pobijediti baš gradskog rivala. Ali, sigurno tako razmišljaju i na suprotnoj strani!

U svakom slučaju, bit će uzbudljivo. Izravni je prijenos na Areni Sport 1, ali ako možete, svakako dođite uživo pogledati najjače splitske vaterpolske snage. Nećete požaliti. 

A1 Triglav regionalna liga, 14. kolo, danas: Jadran (ST) - Mornar BS (20.15, Arena Sport 1); sutra: Partizan - Jug CO (19). 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Vodeni sportovi