Sport Vodeni sportovi

banjica

Neočekivani posrtaj Juga u Beogradu

banjica

Neočekivani posrtaj Juga u Beogradu! Prvi je to poraz "gospara" u A1 Triglav regionalnoj ligi i to u 14. kolu. Prije samo mjesec dana Dubrovčani su na istome mjestu svladali Partizan 16:9 u Euroligi, a sinoć su doživjeli veliko razočaranje koje na koncu, međutim, ne bi smjelo ugroziti njihovu poziciju broj jedan i domaćinstvo Final Foura lige.

Ali, poraz nikad nije dobar. Štoviše, to je drugi podbačaj Juga u ovom mjesecu nakon što je u Ligi prvaka doma odigrao 15:15 s Hannoverom. U Beogradu je sinoć opet to bio festival golova na obje strane.

Već nakon prve tri minute bilo je 3:0 za Partizan i to kao da je odredilo ostatak susreta. Imali su Beograđani 6:2 i 8:4, a onda je rijetki period dobre igre Juga doveo do 8:7. No opet su domaćini pobjegli na 12:8 i 14:10. Obrana Dubrovčana jednostavno nije funkcionirala, Partizanu je ulazilo gotovo sve. Tri i pol minute do kraja Jug je smanjio na 15:13, no gol Drašovića potvrdio je zasluženu pobjedu Partizana.

Priliku za revanš Jug će imati ubrzo jer već u srijedu Partizan mu dolazi u Gruž u sklopu Eurolige. Pobjeda je nužna kako bi se zadržala dobra pozicija za plasman na Final Six.

PARTIZAN RFB - JUG CO 16:14 (5:2, 3:4, 5:4, 3:4)

Beograd, Banjica.
Suci: Anđelić i Raković (obojica iz Srbije).

Partizan RFB: Dobožanov (4 obrane), Bulajić, Lukić (5), F. Janković, Repanović, Lazić, Manojlović, Drašović (5), Vučinić, Jakšić (3), Radojević (1), Stojanović (2), M. Janković, Toholj.

Jug CO: Bijač (5 obrana), Popadić, Macan, Fatović (3), Lončar (1), Joković (1), Garcia, Merčep, Ivanković (1), Pavličević, Perrone (3), Benić (1), Obradović (3), Vrlić (1).

Igrač više: Partizan RFB 5/13, Jug CO 4/14.
Peterci: Partizan RFB 1/1, Jug CO 1/2.

 

 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Vodeni sportovi