Sport Vodeni sportovi

svi na poljud!

Jadran igra utakmicu sezone i traži pobjedu za ostanak u ligi!

svi na poljud!

Pred vaterpolistima Jadrana utakmica je “biti ili ne biti”. Utakmica vrijedna ostanka u A1 Triglav regionalnoj ligi! Večeras u 19.30 na Poljudu Splićani dočekuju izravnog konkurenta Vojvodinu, a situacija je sljedeća. Jadran je pretposljednji na tablici s bodom više od Vojvodine. S

obzirom na to da je već prije početka sezone od natjecanja odustao Radnički, nitko ne ispada iz lige, već će posljednjeplasirana momčad razigravati za ostanak s drugoplasiranim iz A2 lige (a prvak A2 lige ide izravno u prvu ligu).

Pobjeda bi značila gotovo sigurni ostanak, bez drame razigravanja. Jer, Jadran bi tad imao četiri boda prednosti nad Novosađanima koji do kraja imaju Jug doma i Primorje vani. A tu će teško do bodova.

S druge strane, Jadran također igra protiv Juga, ali tek u zadnjem kolu. U sljedećem na Poljudu dočekuje Budvu koja je jedno mjesto bolje rangirana na ljestvici od njega. Dakle, nije ni u slučaju poraza od Vojvodine sve izgubljeno, ali trener Mile Smodlaka i njegovi igrači nadaju se da će sve riješiti večeras.

Puno razočaranja i nesreće doživio je Jadran ove sezone, premda možemo reći kako igra bolje nego što mu pozicija na ljestvici pokazuje. Klub sa Zvončaca poziva navijače, kao i vlastiti pomladak da ih dođu podržati i to u majicama s logom kluba, trubama, bubnjevima, zastavama... Utakmica sezone za Jadran!

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Vodeni sportovi