Sport Vodeni sportovi

UZ RUB BAZENA

Mornar protiv Jadrana lovi 'hat-trick', tko će od Splićana u polufinale prvenstva Hrvatske

UZ RUB BAZENA

Ljubitelji vaterpola u Splitu danas će doći na svoje. Na bazenu u Poljudu čeka ih trostruki program u doigravanju prvenstva Hrvatske! Prvo vaterpolistice Suzuki Bure u 16 sati u polufinalu igraju protiv riječkog Primorja, potom u 18 sati gradski derbi u četvrtfinalu igraju Jadran i Mornar, a onda u 19.30 OVK POŠK dočekuje također Primorje.

Središnji je događaj ipak okršaj Jadrana i Mornara. Uvijek vatren i neizvjestan, borba je to za prevlast u gradu. Dvaput ove sezone Mornar je bio bolji u regionalnoj ligi, stoga će Jadran biti silno motiviran da mu se revanšira u domaćem prvenstvu i prođe među najbolja četiri. POŠK je, pak, nedavno proslavio povratak u A1 Triglav regionalnu ligu. Ispunio je svoj cilj u ovoj sezoni i može biti opušten protiv favoriziranih Riječana, dok bi vaterpolistice aktualnog prvaka Suzuki Bure morale relativno lako riješiti suparnice iz Primorja.

Hajduk danas igra na Poljudu bez gledatelja, košarkaši Splita sutra su u gostima, rukometaši(ce) Splita također igraju sutra... Nema preklapanja s nekim drugim događajem u gradu pod Marjanom pa bi danas poslijepodne i navečer bazen u Poljudu mogao biti pun.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Vodeni sportovi