Sport Vodeni sportovi

liga prvaka

Jadranaši se namučili protiv oslabljenih gostiju, u uzvratu će morati puno bolje

liga prvaka

Sve je u konačnici moglo izgledati bolje za splitski Jadran,  međutim, valja biti iskren i odmah kazati kako su gosti iz Herceg Novog, također u završnici još više mogli "zgusnuti" rezultat.

Inače, otvaranje je pripalo crnogorskoj momčadi koja  je bila sigurnija, djelovali su uigranije i podosta koristili igača više.

Splićani jednostavno nisu imali pravi odgovor za takva zbivanja kroz utakmicu. Nedugo zatim, uspjeli su se posložiti, obrana je postala čvršća, bilo je sve manje prigoda za lagane pogotke.

Samim time, počela se topiti i prednost koju su stekli gosti, štoviše, razigrali su se Anđelo Šetka  i Marin Delić, pa se i stanje na semaforu promijenilo, Splićani su otišli do vodstva 10:6! Činilo se kako će u tim trenucima posve slomiti otpor momčadi iz Herceg Novog, međutim, nedostajalo je mirnoće.

Još jedan  rezultatski iskorak značio je sigurnu prednost koja se mogla podebljati, međutim, umjesto toga primljen je pogodak koji će podosta otežati stanje u konačnom zbiru, jer gosti su u Zadar stigli nekompletni.

- Šteta, što u onom razdoblju naše dobre igre nismo ostvarili značajniju prednost, međutim, unatoč tomu što je naš suparnik momčad za svaki respekt na uzvrat nećemo putovati bez nade. Naprotiv, u ruci imamo pobjedu izraženu s dva gola viška. Držim, da je rezultat dobar jer smo doživjeli velike promjene unutar sastava i ovo je praktički bila naša prva ozbiljnija utakmica . Svejedno, uvjeren sam da  do uzvrata možemo popraviti uočene pogreške i nadati se i Ligi prvaka. Bilo bi to sjajno – kazao je Anđelo Šetka, igrač splitskog Jadrana.

Jadran – Jadran ( HN) 11:9 ( 2:3, 5:2 , 4:3, 0:1)

ZADAR – Plivalište  SŠC " Višnjik".

Gledatelja:150.  

Jadran – Jadran ( HN) 11:9 ( 2:3, 5:2 , 4:3, 0:1)

Suci:  Sebastian Dervieux ( Francuska)  i Georgios  Starvidis ( Grčka)  

JADRAN: Anić , Bego , Zović , Popović(1) , Butić(1),Pejković , McKenzie, Kunac ( 1), Visković ( 1), Delić ( 4), Šetka ( 2), Kovačić ( 1), Podrug.

JADRAN(HN): Kandić , Radović , Popadić ( 1), Baničević(1), Averka , Vučurović, Gardašević, Radović(3), Spaić (2),Drašković (1), Petković(1), Tešanović.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Vodeni sportovi