Tko god da je kod kuće iskušao napraviti svoj sladoled, po svoj prilici je ostao zatečen jednom ključnom razlikom između domaćeg i kupovog. Na stranu okus, ali kupovnima se mora priznati da su daleko kremastiji. Odmah ćemo razočarati one koji to još ne znaju, ali tajna je u kemikalijama do koje će neprofesionalni kuhar malo teže doći (ako ste baš zapeli pokušajte nabaviti ovaj proizvod ili više informacija naći ovdje) no dobra vijest je da ipak možete napraviti nekoliko stvari kako bi vam slajo bio kremastiji.
Vrhunski chef i gastro blogger David Lebovitz na svojoj je stranici objavio nekoliko iskušanih trikova. Evo što on predlaže, napominjući da možete primijeniti jedan ili više.
1. dodajte alkohol - s obzirom da se ne smrzava, spriječit će nastajanje velikih kri...
StoryEditorOCM
HranaSavjeti vrhunskog chefa
Želite kremastiji domaći sladoled? Evo par iskušanih trikova
27. lipnja 2016. - 17:48
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?