Osim šarenilom boja i opojnim mirisima, topla salata od bundeve, cikle, grožđica i kvinoje, oduševit će vas bogatstvom okusa i užitkom lakoće postojanja, koji će zaokružiti vaš obrok.
Iako je cikla u našim krajevima česta namirnica, koju pogotovo zimi guštamo najčešće kuhanu i prelivenu maslinovim uljem, ili pak ukiseljenu, a rjeđe u juhi - kako uglavnom pripremao i bundevu, koja je, također dobar nutritivni saveznik; rijetko ih se smatra zvijezdama obroka.
Jedan od ukusnijih i u hladnim danima zanimljivijih recepata koji potvrđuju da one to itekako mogu biti, uključuje njihovo pečenje, a kako bolje nego na gradelama.
Za pripremu ovog ukusnog obroka za 4 osobe trebat će vam:
4 srednje velike cike
1 srednje velika bundeva
1,5 šake grožđica
1,2 šaka pinjola
1 šalica kv...
StoryEditorOCM
Hranaopojno pečenje
Dosadile su vam bržole i ćevapi, a ludi ste za gradelama? Isprobajte ovo slasno jelo, koje će miris dima sačuvati gdje mu se najmanje nadate
18. veljače 2018. - 20:26
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?