StoryEditorOCM
Hranao hrani i putovanjima

'Poluuspjela torta izgleda bolje od najfinije sarme!': Barbara Kolar nam je otkrila mnoge tajne iz svoje kuhinje, a ljubav prema kužinavanju rodila je i blog sa Splićankom

21. rujna 2018. - 22:05

Jedan uobičajeni radni dan popularne voditeljice Barbare Kolar pun je obveza; počinje ustajanjem između šest i šest i pol, šetanjem psa i odlaskom na radio. Nakon jutarnje gaže opet slijedi šetnja psa, i onih famoznih tisuću koraka i još malo preko toga.

Svaki drugi tjedan poslijepodne rezerviran je za HTV i 'Kod nas doma'. Između toga Barbara stigne još snimati reklame, voditi evente, doma čitati. Ili, e tu smo je čekali, kuhati.

A u tom gastronomskom odjeljku neka fina jela i pokazati svijetu kroz blog Spoonful of Life koji vodi sa svojom dragom prijateljicom Aleksandrom Aleksandrovom Oberstar. Priznaje nam kako u zadnje vrijeme baš i nisu bile aktivne po tom pitanju, no nikad se ne zna, možda već u ovom trenutku neki fini recept osvane na njihovim stranicama.

Udruživanje...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 20:37