StoryEditorOCM

Prostor za prste polizat: kada se čokolada 'prelijeva' na stotinu kvadrata

Piše PSD.
15. studenog 2013. - 19:05
Stotinjak četvornih metara novootvorenog caffe bara “Bomboniera” na Poljičkoj cesti u Splitu u svakom svom zakutku u misli priziva – čokoladu. Mliječnu ili tamnu, vruću u šalici ili kao sastavni dio ukusna kolača, u tonalitetu se ‘prelijeva’ zidovima, sjedalicama, ili se nalazi kao motiv na fotografijama.

Ono što je gostu možda najvažnije, jest da se – u potonjoj, formi kolača - smiješi iz vitrina lokala u vlasništvu Josipa Negodića i Ivana Dželalije, inače prokušanih splitskih ugostitelja koji novootvoreni lokal kane brendirati kao nešto manju i suvremeniju inačicu antologijske kavane Cukarin.

Zbog toga nisu žalili truda, a bogme ni novaca kako bi prostor učinili dopadljivim gostima. Uređenje su povjerili iskusnoj interijeristici Vanesi Bilbiji koja je, ...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 16:07