Stil Ljepota

'Stvarni život nije ono što vidite na Instagramu'

Fitness blogerica razotkrila što se krije iza savršeno isklesanih tijela na društvenim mrežama

'Stvarni život nije ono što vidite na Instagramu'

Madalin Giorgetta je Instagram i fitness blogerica koja je javnosti konačno razotkrila trikove pomoću kojih zvijezde izgledaju gotovo savršeno na fotografijama s društvenih mreža.

Ona svakodnevno odrađuje tjelovježbu i pridržava se zdrave prehrane, ali je prije nekoliko dana objavila na Instagramu video pomoću kojeg je objasnila kako nastaju takve fotografije.

Naime, mada i sama ima isklesano tijelo, zna da takve objave djeluju frustrirajuće na ljude koji ih gledaju a vježbom ne mogu postići takav izgled. Aplikacije i programi za uređivanje fotografija su ključ uspjeha kojim se mnogi služe na društvenim mrežama da bi postigli zavidnost mase.

Tako je blogerica odlučila tome stati na kraj i svojim video pokazala kako to u stvari izgleda.

 

'U stvarnom životu nisam savijena kao na desnoj fotografiji  ali i ne guram svoje bokove prema naprijed kao na lijevoj. Stvarni život nije ono što vidite na Instgramu.  U stvarnom životu zahtjevam zagrljaje od svoga dečka te jurim za svojom mačkom  po kući. To se zove ljudsko tijelo i kreće se iznutra prema van zato što nisam kip', rekla je Australka. 

Video je pregledan više od 239000 puta.

 

'Počela sam objavljivati vrlo nerealne fotografije svoga tijela na Instagramu i tada sam shvatila da se možda moji pratitelji osjećaju jako loše gledajući me, a to je zadnje što sam željela postići',  obrazložila je Madalin.

 

 

 

 

Naslovnica Ljepota