Stil Ljepota

ODRŽALA LEKCIJU

Lucija Lugomer osvanula u najerotičnijem izdanju ikad, poprsje kipi iz korzeta, a ona poručuje s kreveta: Doživite tijelo na osobnoj razini, ja biram igrati se i uživati... 

ODRŽALA LEKCIJU

Najpoznatija hrvatska plus size manekenka bacila je u trans svoje brojne poklonike najnovijom fotografijom koju je upravo objavila na Instagramu. U preseksi donjem rublju Lucija pozira na postelji, a uz korzet i postelju odlučila je svima održati i lekciju.
Pa kaže:
"Doživite svoje tijelo na osobnoj razini...plešite, gibajte se, gledajte svoje tijelo kao savršeno biće koje se uistinu s nekim posebnim razlogom s godinama razvija, živi i stari. 
Protiv godina ne možemo i zašto se boriti, kada se s njima jednostavno mozemo stopiti u savršenu cjelinu?
Svakodnevno gledam u žene koje se toliko srame svojih godina, svoga tijela, svojih oblina i ponašaju se prema njemu kao da im je najgori neprijatelj, gledaju na svoje tijelo kao da je jedna velika M.A.N.A., a sigurna sam da znate kako je to, onako duboko u sebi..." - rezimira raskošna manekenka.
Kao i uvijek, posebno se obratila iskompleksiranim ženama kojima je poručila: 
"Oh vidi strija, oh, vidi jastučića pored pazuha, jao! I šta ćemo sad? Plakati i pokunjavati same sebe? Zašto? Život je stvarno preeeeekratak za bavljenje s takvim stvarima... Ja biram biti svoja...takva, nesavršeno savršena...i biram se igrati i uživati u životu."
Objava je u vrlo kratkom roku izazvala oduševljenje kod oba spola.
"Prejako", "Tako si seksi!", "Hoćeš li biti moja Valentina?".... - najbrži "na okidaču" su bili obožavatelji. 

 

 

Girls, ALWAYS be in love with the shape of yourself !!! 👑 • I stvarno, dozivite svoje tijelo na osobnoj razini...plesite, gibajte se, gledajte svoje tijelo kao savrseno bice koje se uistinu s nekim posebnim razlogom s godinama razvija, zivi i stari. Protiv godina ne mozemo i zasto se boriti kada se s njima jednostavno mozemo stopiti u savrsenu cjelinu? Svakodnevno gledam u zene koje se toliko srame svojih godina, svoga tijela, svojih oblina i ponasaju se prema njemu kao da im je najgori neprijatelj ili znate onu ‘ono nikada nece biti dovoljno dobro’ - gledaju na svoje tijelo kao da je jedna velika .M.A.N.A. 😉 ...a sigurna sam da znate kako je to- onako duboko u sebi. Oh vidi strija - oh, vidi jastucica pored pazuha 😱 Jao! I sta cemo sad? Plakati i pokunjavati same sebe? Zasto? Zivot je stvarno preeeee-kratak na bavljenje s takvim stvarima...ja biram biti svoja...takva - svoja - nesavrseno - savrsena...i biram se igrati i uzivati u zivotu. Pokusajte i vi, necete pozaliti...a kako ce vam tek tijelo biti zahvalno?! Te sifre i racunice nemam, to morate otkriti same 💋😉 • • BTW., DO YOU HAVE ANY RECOMMENDATIONS ON BEAUTIFUL LINGERIE? 😍 This one on me is by @playfulpromises • • • • • #ootd #outfitoftheday #lookoftheday #fashion #fashiongram #style #love #beautiful #currentlywearing #lookbook #wiwt #whatiwore #whatiworetoday #ootdshare #outfit #clothes #plussize #mylook #fashionista #todayimwearing #instastyle #curvysensedoll #plussize #instafashion #outfitpost #fashionpost #todaysoutfit #fashiondiaries #plussizemodel

A post shared by LUCIJA LUGOMER (@lusiluer_plussizemodel) on

Naslovnica Ljepota