Stil Ljepota

Čvrsta i zategnuta

Fani uputila pratiteljici oštru poruku o liječenju frustracija, ali otkrila je usput i tajnu savršene pozadine: ova vježba se ne preskače!

Čvrsta i zategnuta

Fani Stipković često se navodi kao jedna od zgodnijih Hrvatica, a u zadnje ju vrijeme posebno ističu. Razlog je možda u tome što voditeljica, za razliku od mnogih, vrijedno trenira, a rezultati su očiti. Ne uzda se samo u ono što joj je priroda podarila, već radi na svome tijelu, unatoč tome što već godinama ima dijagnozu Chronove bolesti.

Vježbe koje redovito objavljuje na Instagramu nemoguće je promatrati bez, barem najsitnije, doze divljenja, ali zna objavama tu i tamo bocnuti neke pratiteljice sklonije ljubomori.

Iako je u međuvremenu komentar obrisala, Fani je jednoj od svojih sljedbenica uputila prilično oštru poruku, pa možemo samo nagađati koliko je 'otrova' ova sasula u svoju primjedbu...

"Frustracije se liječe sexom, sportom ili kod psihijatra, ne na mojem Instagramu. Ovdje će ti se samo dodatno pojačati!", napisala je Fani i zaintrigirala sve one kojima je komentar promaknuo.

Ostatak ekipe komplimentirao je voditeljicu i figuru joj, a neki su se i samosažalili, budući da nikada neće imati toliko volje kao Fani, pa im je i čvrsta guza samo predmet želja.

Za one barem malo poletnije i spremnije, Fani je napisala i program treninga, a tajna je upravo u vježbi koju je posljednju objavila. Kako bi guza rasla, treba i malo težine, pa su upravo ovakvi čučnjevi sa šipkom najbolji izbor.
 

 

This is some of the workout routine I did with my coach during my stay in Vegas. It’s a great butt exercise, to tone up and build the muscle🍑🔥 @lustforabs 💫Also, love my new blue @lotusleggings 💙 If you want to do some shopping and find some great looks, visit their website ➡️ lotusleggings.com and you can use my code ROFani to get 50% off 😉✨✨✨ • • • • • _____________________________________________________________ #fanitv #workout #lotusleggings #workoutmotivation #gym #crossfit #crossfitgirls #fit #fitnessmotivation #fitspo #fitsporation #fitnessmodel #squats #booty🍑 #fitfam #fitnessaddict #fitnessgoals #cardio #bodybuilding #weighttraining #girlswholift #getstrong #weights #body #bodygoals #getfit #sport #journalism

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic) on

Naslovnica Ljepota