Stil Ljepota

ŠARENI ARTIKAL

Svaka žena ima ga u svojoj torbi i vrijedi joj kao suho zlato

 ŠARENI ARTIKAL

Žensku torbu gotovo je nemoguće zamisliti bez kozmetičke torbice, makar one najmanje u koju će stati najnužniji beauty proizvodi bez kojih ne možemo zamisliti dan.

Ponekad su to samo korektor i balzam za usne, a ponekad, priznajemo, treba nam i više. Naravno da neseseri već neko vrijeme nisu strogo funkcionalni, već imaju i estetsku notu, pogotovo kada ih, onako usputno izvadite iz torbice na spoju ili na druženju s prijateljicama....

Krase ih vedre boje, printovi i teksture, pa tako nekada isključivo klasične crne torbice sada dolaze u trendi baršunu, nježno roza izdanja nose zanimljive natpise, a one u znaku vječne crvene krase printovi poljubaca. Doduše, ima onih koji su u obliku napućenih usana, sladoleda, omiljenih filmskih serija, a ove sezone pun pogodak su primjerci posuti chic točkicama.

Jasno je kako odabrati neseser nije uvijek jednostavno, trebalo bi uložiti barem u dva, onaj manji za male torbice i veći u kojem bi svakako trebalo imati omiljeni ruž za usne, etui koji sadrži rašpicu, pincetu i škarice za nokte, maramice, tablete protiv bolova, kemijsku olovku, ogledalce, balzam za usne, dezodorans i malo pakiranje parfema.

Naslovnica Ljepota