Stil Ljepota

Nikad ženstvenija

Ella Dvornik izludila pratiteljice novom figurom: Daj nam savjet kako smršaviti, ja nisam trudna, ali imam stomak kao da sam u četvrtom mjesecu!

Nikad ženstvenija

Svakom novom objavom Ella Dvornik pokaže sve tanju figuru, pa nije ni čudo da je posljednjom dovela pratiteljice do ruba. Izludila ih je ta nova, ženstvena silueta, pa hoće iz ovih stopa znati kako se dovesti do željene kilaže.

Tajnovita Ella pozabavila se pak modnim aspektom svoje objave, pa se raspričala o haljini od samo 80 kuna, kao i o štiklama, pozi... Svemu osim onoga što uistinu zanima okupljene na njenome profilu: kako natjerati tvrdoglave kilograme da konačno krenu dolje?

"Daj nam recept kako smršaviti nakon mjesec dana, ja nisam trudna a nikako da smršam, imam stomak kao 4. mjesec trudnoće...", požalila se tako jedna pratiteljica.

Nije joj Ella odgovorila, a i kompliment je preko volje primila, izjadavši se kako je sve do poze, ništa do figure... Ima i ona višak kože, samo se ne vidi. Tako barem ona kaže.

 

13$ dress 😎 Link in stories

A post shared by www.iamella.com, Элла Дворник (@elladvornik) on

"Ma imaš figuru, ne vidi se uopće da si nedavno rodila. Svaka čat ženska!", uzvratila joj je na njenu skromnost jedna pratiteljica.

"Imam sličnu haljinu koju paniram obuci za 8 mart ....Obukla ja, nabila štikle, sve top, već se zamišljam na plesnom podiju... Kad moj sin koji ima 6 godina kaže mama super ti stoji samo ti veliki stomak! Sruši mi dijete snove, nade sve!", prepričala je vlastitu potresno-šaljivu zgodu jedna pratiteljica.

Naslovnica Ljepota