Stil Ljepota

Brutalno iskrena

'Skupe kreme ne pomažu!': pjevačica hrvatskih korijena progovorila o borbi s problematičnom kožom, a dala je i par savjeta

Brutalno iskrena

Mnogi i danas, uza svu dostupnu kozmetiku i pomagala, muku muče s aknama. Nije samo estetski, znaju upale biti bolne i negodne, pogotovo kada se radi o koži lica. Upravo je problematična koža možda najčešći problem mladih ljudi, barem ako o izgledu pričamo, ali to ga ne umanjuje.

Dapače. Ponekad i uza sav trud i svu silu preparata koža ostaje bolna i upaljena, a ni dermatolozi tu baš nemaju što reći, osim pripisati određenu kremu. I ne dira ovaj problem samo 'običan puk', brojne zvijezde također muku muče s kožom.

Iako im je dostupna sva medicinska pomoć i najskuplje kreme na svijetu, tvrdoglave akne ponekad jednostavno ne reagiraju na njih. U tom slučaju najlakše se okrenuti photoshopu i predstaviti svijetu novu, poboljšanu sebe.

A može se problematici pristupiti i na drugi način, kako je to učinila Lorde. Novozelanđanka hrvatskih korijena odlučila je svojim obožavateljima ponuditi pristup vlastitoj intimi i podijeliti priču koja ju muči godinama.

 

clearly very busy

A post shared by Lorde (@lordemusic) on

Otvorila je dušu u dirljivome videu kojega će shvatiti svi oni koji su u bilo kojemu trenutku imali problem koji im je djelovao nerješiv. Ništa nije tako, i sve će proći, poručila je Lorde, ali isto tako upozorila je svoje naivne obožavateljice da ne padaju baš na svaku reklamu. Ne postoje čudotvorna riješenja, pa ne bacajte novce, poručila je.

"Za sve vas koji imate problematičnu kožu, ali mislim stvarno problematičnu, a ne takvu da sve riješiš skupom kremom, obećavam da će biti bolje. I znam kako se osjećate", rekla je pjevačica.

 

 

Naslovnica Ljepota