Stil Ljepota

HAIR STYLE

Spremne ste za promjene? Evo koje su najtrendy kratke frizure sezone

HAIR STYLE

Kažu da žena kada zaželi promjenu prvo mijenja frizuru. U tome sigurno ima i istine, a ako ste i vi u razmišljanjima što da učinite s kosom, možda vas ove poznate dive dodatno inspiriraju za toliko željenu promjenu. Moderne kratke frizure neće ostaviti nikoga ravnodušnima, a najkraća i po mnogima najhrabrija ženska frizura je takozvana "piksel frizura".

I ona se može izvesti u različitim varijantama: s prilično oštrim prijelazom duljine kose, s obrijanim dlakama ili hramovima. Ova kratka frizura posebno je draga mladim i vrlo aktivnim djevojkama koje žele izgledati elegantno i moderno. Odlučite li se na kratku frizuru morate znati nekoliko stvari.

Dobra kratka frizura ima prave proporcije i uključuje sve osnovne elemente ravnoteže, linije i pokreta. Kosa mora biti tako ošišana da izgleda dobro u prirodnoj formi i prije nego je počnete oblikovati i ono najvažnije - morate voditi računa o obliku lica. Svako je lice drukčije, a njegov oblik u najvećem dijelu utječe na to kakva će vam frizura dobro stajati.

Naslovnica Ljepota