Stil Ljepota

Velika promjena

Nova boja kose Elle Dvornik za mnoge je nemoguća misija: Ja pokušavam već godinama! I odustala sam...'

Velika promjena

Dok je bila trudna, Ella Dvornik znala se često požaliti svojim pratiteljicama kako jednostavno nema ni volje, a ni vremena za pranje kose. Uvijek 'ležerno' vezana u pundži, krila je naša blogerica na glavi pravo malo gnijezdo, a to je i sama, bez srama, često znala reći.

Željno čekajući neka povoljnija vremena za situaciju na svojoj glavi, Ella je valjda mozgala o željenim frizurama, ali na kraju se ipak odlučila za najmiliju opciju. U zadnjih nekoliko godina kod nje smo mogli vidjeti i preko pedeset nijansi sive, ali konačno se odlučila na nešto novo.

Objavila je fotografiju koja je oduševila njene obožavatelje: umjesto sive, blogerica se ovoga puta odlučila na biserno plavu boju i iznenadila mnoge. Za nju, koja godinama njeguje isti imidž, ovo je velika promjena...

Neki od fanova su se prisjetili i svojih neuspjeha kada je u pitanju postizanje savršene nijanse, što je Elli ovoga puta pošlo za rukom.

"Znači, ovakvu boju kose pokušavam dobiti već godinama! I odustala sam... očigledno moram za Zagreb!!! Predivna!", zakukala je jedna pratiteljica.

"Stvarno nema smisla", složila se jedna druga, govoreći o uzaludnim pokušajima, naravno.

"Oh my Gooood!!! Želim takav volumen!!! Kod mene je obrnuto. Trokut/piramida oblik...", otkrila je treća svoj 'problem'.

Ostatak ekipe je, naravno oduševljen. Svakako, veliki napredak u odnosu na nekadašnje 'gnijezdo'.

 

Naslovnica Ljepota