Stil Ljepota

Lako i efektno

'Ovako se šminkaju Hrvatice': naša blogerica pokazala kako izgleda navijački 'make up'; prolazi na tribinama, ali i u kvartovskoj birtiji

Lako i efektno

Može li se tijekom Svjetskog prvenstva uopće ući na tribine bez barem jednoga navijačkog rekvizita? Nismo pokušali, ali rekli bismo da - ne može.

Zaključak smo donijeli pogledavši temeljito galeriju ekipe koja se uputila u Rusiju, 'skockani' su svi od reda. Žene su si naročito dale truda, pa su uz malo volje i svoj standardni 'make up' podigle za stepenicu više. A ako vam se njihove crveno-bijele kockice na usnama i obrazima naših ljepotica čine kao nemoguća misija, u pomoć stiže Sonja Kovač sa svojim 'Ovako se šminkaju Hrvatice' tutorialom.

Blogerica je otkrila da je navijački 'look' zapravo prilično jednostavno postići. Bez naljepnica, 'ravnala' i ostalih 'kerefeka', sve što vam treba su dvije olovke: crvena za usne i bijela za oči.

Potražite pritom one na kojima naznačeno stoji 'kajal', kako biste ih lakše nanijeli i ne biste izgrebali osjetljivu kožu lica. Proučite u videu kako to radi Sonja, zaista je lakšte nego što izgleda.
 


A onda, ako niste jedna od onih entuzijastkinja koje su 'potegle' do Rusije, pravo u kvartovsku birtiju. Imajte na umu samo da nakon koje čaše piva kockice na usnama neće više izgledati tako glamurozno, pa se radije odlučite za varijantu srca na obrazu.

Ili pak na kapcima, ali to je već skroz drugi 'level' šminkanja...

 

Naslovnica Ljepota