Stil Ljepota

'Tijelo, stav, kupaći'

'Sve super, ali kakve noge imaš!': poznata Bosanka u Splitu pokazala nabildanu liniju, od njenih kvadrcepsa pratitelje 'boli glava'

'Tijelo, stav, kupaći'

Hana Hadžiavdagić, bosanskohercegovačka influencerica i bivša voditeljica poznata na društvenim mrežama i kao "Opet Najljepša", zadnjom je svojom objavom izazvala pravu pomamu na Instagramu.

Ogromna količina komentara i lajkova uslijedila je nakon što je Hana podijelila fotografiju iz Splita, a kakva će biti iz grada pod Marjanom, nego jedna "vruća", s plaže, ispod tuša?

Takvu je servirala i Hana, pokazavši uz to i zavidnu figuru u jednodijelnom kupaćem kostimu. Nabildana i preplanula, oduševila je svoje pratitelje koji su požurili udijeliti joj kompliment-dva.
 


"Hana imaš super noge - kvadriceps boli glava... mozeš li napraviti post o treningu?", zanima jednu pratiteljicu.

"Duplo mlađe ženske ti mogu zavidjeti!", "Super tijelo, svaka čast, predobro izgledaš! Respect!", "Wooow! Tijelo, stav, kupaći i boja je top!", pišu joj.

"Ovo ne može bez komentara... znači, malo reć i savršeno!!!", odvažili su se na pohvalu i oni koji to rijetko čine.

"Sve super, ali kakve noge imaš!", napisala je Hani ipak jedna (jedina) pratiteljica koje se nisu dojmili novi mišići koje je influencerica tako vrijedno isklesala.

Naslovnica Ljepota