Stil Ljepota

Moćna žena

'Oj, Zagoro, lijepa li si...', zapjevala je naša menekenka dok je pozirala u kupaćem kostimu koji ne ostavlja ništa mašti; Obožavatelji poručuju: Je, al nije od tebe ljepša!

Moćna žena

Tatjanu Dragović viđali smo svih ovih godina u svakakvim izdanjima, ali u ovako provokativnom nije nas još obasjala. Valjda je istina ona da neke žene s godinama izgledaju sve bolje, pa je odlučila to i pokazati.

Ne samo da izgleda sjajno, već nas je i njen kupaći kostim oborio s nogu. Smeđe i sve "nude", pjeskaste nijanse ionako su teži hit ovoga ljeta, a ovaj na Dragović nam toliko dobro oslikava vruće ljeto da se ne možemo sjetiti bolje opcije. 

Unatoč tome što je riječ o jednodijelom kostimu, model malo toga ostavlja mašti. Tatjana u stvari na prvi pogled djeluje samo gola i preplanula, što je valjda i cilj ovakvih modela.
 

 

Oj, Zagoro, lijepa li si 😂

A post shared by TATJANA 🦋 (@tatjana.dragovic) on


Uz objavljenu fotografiju poslužila se i stihom "Oj, Zagoro, lijepa li si...", pa pretpostavljamo da je "uslikana" negdje po dalmatinskom zaleđu. Ili to, ili su nas pusti dočeci svih gurnuli u neko takvo raspoloženje, a pjesme s njih ne možemo, htjeli ne htjeli, izbiti iz glave...

"Moćna žena", "Neopisivo...", "Prezgodna", komentirale su joj objavu obožavateljice, a neke su se i same poslužile parafraziranjem gornjih stihova.

"Tatjano, lijepa li si!", našalila se jedna, a druga uzvratila (polu)ljuto: "Je (lijepa Zagora), al nije ljepša od tebe!".

 

Naslovnica Ljepota