Stil Ljepota

Ljepotice na plaži

'Vatreni' možda odmaraju, ali žene im to rade s malo više stila: na dalmatinskim plažama pokazale lice bez šminke i sol u kosi, ne znamo koja je ljepša

 Ljepotice na plaži

Koliko god je bila oduševljena uspjehom 'vatrenih' na Svjetskom prvenstvu, supruga Ivana Rakitića, Raquel Mauri, ne djeluje ništa manje vesela zbog ljetovanja u Hrvatskoj koje je uslijedilo iza toga.

Fotografije s mora dijeli s pratiteljima, reklamirajući tako ljepote Dalmacije, jer većina njene sljedbe dolazi iz rodne joj Španjolske. Njihovi su komentari od reda posvećeni kamenu, moru i ljepotama prirode, dok su se "domaći" pak osvrnuli na sirenoliku pojavu zgodne Raquel.
 

 

🙌🏻🏞❣️#descubriendolugares#sitiosconencanto😍

A post shared by Raquel Mauri (@raquel_mauri) on


"Volim te" i "Prezgodna si", uglavnom joj pišu, a ona ih obraduje novom dozom fotografija u kupaćem. Iako Rakitićevi svoju morsku lokaciju nisu otkrili, brodicom putuju i guštaju od otočića do otočića.

Još jedna "reprezentativna" supruga uživa u ljetu na našoj obali: Izabel Kovačić ima stila i kad je u pitanju odmaranje, pa je njeno ležerno izdanje, bez šminke, sa malo soli u bujnoj kosi osvojilo srca priličnog broja fanova.

"Hrvatska je raj na zemlji", napisala je uz fotku zanesena Izabel, a fanovi su se složili dodajući i njoj jedan kompliment.

"Prekrasna žena, prekrasna zemlja", zaključak je.
 

 

Croatia is Heaven on Earth 💙

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

 

Naslovnica Ljepota