Stil Ljepota

GODINE SU SAMO BROJ

'Kad se dvije Imoćanke nađu': bivša splitska misica objavila slike s kupanja s duplo mlađom kolegicom; 'Obe ste bombe!' oduševljeni su pratitelji

GODINE SU SAMO BROJ

"Upoznajte aktualnu Miss Universe Hrvatske, Miju Pojatinu!" - pozvala je svoje pratitelje na Instagramu uspješna splitska fitness trenerica Renata Lovrinčević, koja je i sama karijeru na modnim pistama započela kao pobjednica izbora za Miss Universe prije 18 godina.

"Kad se dvije Imoćanke nađu..." - navela je još plavokosa Renata, a sudeći po komentarima, dvije su Imoćanke "bacile na koljena" svoju mušku sljedbu.


"Bombe!", "Top!", "Dobre mačke", "Melem za oči"... - laskaju im.

Mia Pojatina, koja se krunom najljepše okitila u travnju, bila je velika favoritkinja ovogodišnjeg natjecanja i mnogi polažu velike nade u njezin uspješan plasman na svjetskom izboru. Mia ima i veliki broj pratitelja na Instagramu, gdje je oduševila obožavatelje serijom morskih fotografija sa Šolte, Paga, Ugljana.

 

🌦👅

A post shared by Miss Universe Croatia 2018 👑 (@miapojatina) on

 

⚓️💙

A post shared by Miss Universe Croatia 2018 👑 (@miapojatina) on


Iza Mijine savršene figure očito stoje godine bavljenja odbojkom i boksom, a lijepa misica s diplomom medicinsko-laboratorijske dijagnostike može se pohvaliti i pijanističkom umješnošću.

"Godine nisu bitne, jer u zdravom tijelu je zdrav duh!" - navela je Renata Lovrinčević uz drugu zajedničku fotografiju s Mijom od koje je starija punih 20 godina, a s tom su se tezom složili apsolutno svi.

"Godine su samo broj, a ti si Renata prekrasna", "Samo jako ili nikako..." - poručili su atraktivnoj Splićanki.
 

 

 

Naslovnica Ljepota