Stil Ljepota

Šarm i seksepil

'Dovraga, nekoć mi nije trebao photoshop!': Barbara Kolar pohvalila se fotografijom iz mladosti, u odnosu na današnje objave izgleda neprepoznatljivo

Šarm i seksepil

Mada nije jedna od onih koji inače "forsiraju" photoshop na svojim profilima na društvenim mrežama, Barbara Kolar odlučila se s nostalgijom prisjetiti onih vremena kada slični alati uopće nisu dolazili u obzir.

A mislili smo da ta vremena nisu ni postojala. "Peglanje" fotografija, za snimanja naročito, kao da se oduvijek događa i čini nas glupanima koje još i danas zna bocnuti ljubomora kada na naslovnici časopisa ugledamo nečije lice bez mane. Svim photoshop "provalama" unatoč.

Barbara je tako objavila jednu svoju fotografiju iz jednostavnijih vremena, kada je s Nevenom Ciganovićem surađivala na snimanju naslovnice za jedan naš časopis. Ona je pozirala, on je sve osmislio, pa su se zajedno stali prisjećati...
 


"Dilema: “Dovraga, nekoc mi nije trebao photoshop” ili “Ajde, barem je postojalo vrijeme kad mi nije trebao photoshop”?", našalila se Kolar uz fotku, a usput je pozvala i Cigija da kaže svoje dvije-tri.

"Moram priznati, i meni je to bilo jedno od najdražih snimanja. Tada smo bogme zakucali sa tim snimanjem, nije bilo dalje. To su bila vremena bez photoshopa, ali iako je danas drugačije, nema tog photoshopa koji moze nadomjestiti tvoj šarm i prikriveni sexypeal draga", počastio ju je pohvalama njen tadašnji stilist.

"Predivna onda i predivna sad", složili su se i ostali pratitelji simpatične voditeljice. Iako u odnosu na današnje objave izgleda gotovo neprepoznatljivo, moramo se složiti da je šarm ostao na mjestu.
 

 

Naslovnica Ljepota