Stil Ljepota

CASTING U HOTELU 'PARK'

Miss Universe životnu dramu pretvorila u misiju, hrvatska predstavnica spremna za konkurentice, u Splitu se biraju nove ljepotice

CASTING U HOTELU 'PARK'

Plavokosa Mia Pojatina, aktualna Miss Universe Hrvatske, krajem studenoga putuje u Tajland na svjetski izbor Miss Universe 2018., koji će se održati u Bankoku 17. prosinca uz izravan prijenos na FOX televiziji.

Mia je već odabrala haljine u Sherri Hillu, cipele u Baldininiju, te je uspješno planirane stylinge zaokružila modnim dodacima u ljubljanskom shopping centru BTC City, koji ju je nagradio poklon bonom od 1000 eura.
 
Jedno od prvih događanja biti će humanitarna aukcija nacionalnih poklona, gdje će Mia donirati tradicionalne konavoske naušnice "Verižice“ izrađene u Zlatarni Dodić.
 
Mia će u Tajland ponijeti i nacionalni kostim kojeg je dizajnirala Ljiljana Šoch iz Nove Gradiške, a kojega krasi zlatovez i dvijetisuće ručno ušivanih dukata.   

Castinzi za Miss Universe Hrvatske 2019. inače su već u punom jeku, pa će se ove subote, 24. studenoga, održati casting u splitskom hotelu Park s početkom u 11 sati, na kojeg su pozvane sve zainteresirane djevojke iz Dalmacije.
 
Aktualna Miss Universe je 22-godišnja Demi-Leigh Nel-Peters iz Južnoafričke Republike. Ova ljepotica je svoje teško životno iskustvo pokušaja otmice pretočila u rad na edukaciji mladih žena i djevojaka, davanju potpore, ali i poticanju vještina samoobrane. 

Naslovnica Ljepota