Stil Moda

PROSLAVILI 65. GODINA

Muzej suvremene umjetnosti u znaku Galeba

PROSLAVILI 65. GODINA

Muzej suvremene umjetnosti  okupio je u ponedjeljak 13.ožujka  brojne poklonike Galeb dalmatinske trikotaže, dugovječnog hrvatskog proizvođača, koji je slavio velikih 65. godina na hrvatskoj modnoj sceni!

Event je nadmašio sva očekivanja i privukao brojne ljude iz poslovnog svijeta. Prvi put u Zagrebu, Galeb je pripremio spektakularnuvečer za pamćenje kako bi proslavili uspješan dugogodišnji rad i pokazali kolekciju za proljeće/ljeto 2017.

Veliki modni event vodila je simpatična glumica DorisPinčić uz ponosnog direktora jedne od rijetkih uspješnih hrvatskih tekstilnih tvrtki – Stjepana Pezu.Bio je to sjajan povod da se na jednom mjestu okupe svi Galebovi dugogodišnji poslovni suradnici, zaposlenici i partneri!

U godini kada Galeb obilježava 65. godina postojanja, vrijednosti koje treba s ponosom istaknuti za jedan od rijetkih hrvatskih brendova su kvaliteta, hrvatski proizvod, tradicija i društvena odgovornost. Osim vrhunskom kvalitetom i dugogodišnjom tradicijom, do svoje su tržišne pozicije društveno odgovorne tvrtke došli izgradnjom odnosa sa kupcima, korisnicima i partnerima te kvalitetom odnosa prema svojim zaposlenicima, okolišu i cjelokupnom društvenom i gospodarskom okruženju.

Za glazbeni dio večeri pobrinula se klapa Fjabula koja je u prostore MSU-a prenijela dio dalmatinske atmosfere, a kolekcije za novu sezonu brendova Galeb, Adriatic, GLB oduševile su uzvanike. Svi okupljeni su uživali u novim modelima brandova koji prate modne trendove, a zadržavaju dobru poznatu udobnost i kvalitetu Galeb odjevnog asortimana.

Stavljajući kvalitetu uvijek na prvo mjesto, kroz godine rada zaslužili su sljedeće certifikate: Hrvatska kvaliteta od 2007.g., Oeko Tex 100- Povjerenje u tekstil, GOTS- Global OrganicTextile Standard, BestBuyAdward 2010/2011- 2016/2017 u kategoriji muško rublje, Superbrands 2016/2017 u kategoriji tekstilni proizvodi. Od siječnja 2013. posjeduju četiri ISO certifikata: ISO 9001- standard za upravljanje kvalitetom, ISO 14001- standard za upravljanje okolišem, OHSAS 18001- sustav upravljanja zaštitom na radu i zdravljem zaposlenika, ISO 50001- sustav upravljanja energijom.

Naslovnica Moda