Stil Moda

Koji hit...

Stigle su nam 'disko sise'! Ne, to nije ime vašeg novog omiljenog benda, već vrućeg modnog trenda koji je užgao Instagram

Koji hit...

Modni trendovi ne poznaju granice, što kreativnosti, što ukusa, a ovaj koji je u posljednje vrijeme zavladao društvenim mrežama vješto balansira na granici jednog i drugog.

Riječ je o fenomenu kojeg na Instagramu možete pronaći pod hashtagovima 'glitter tits' ili 'dico tits', u prijevodu 'šljokičave' ili pak 'disko sise'. Ideja je dakako postala hit na najpoznatijem svjetskom festivalu glazbe i umjetnosti, Coachelli.

 

Za razliku od rasističkih perjanica i sličnih rekvizita koji su bili hit prošlih godina, ove su žene hrabro odlučile osloboditi grudi i ukrasiti ih obilnom količinom svjetlucavih šljokica i samoljepljivih šarenih cirkona.

 

 

Riječ je o kreativnom rješenju kako na pustinjskoj vrućini u okolici Palm Springsa izgledati seksi, trendi i svakako - upečatljivo, iako ćete osim obilne doze hrabrosti i samopouzdanja za isfurati ovaj trend trebati i popriličnu dozu vještine i strpljenja.

 

 

Naslovnica Moda