Stil Moda

Zavodljiva zima

Žene ih obožavaju, a muškarci zbog njih gube glavu: seksi modni trend vratio se na velika vrata, a ovako ga nose slavne Hrvatice

Zavodljiva zima

Prvi put svoj su procvat doživjele četrdesetih, nakon toga i devedesetih, kada su ih 'preuzele' grungerice. Mrežaste čarape seksi su, provokativne i atraktivne, a ove zime ponovno se vraćaju, i to na velika vrata.

Smatralo ih se dugo i dosta kontroverznima, prozivalo 'jeftinima' i 'neukusnima', ali nisu se dale. Ove sezone nose se na sve načine, kao nikada do sad, a na vama je da odlučite kako ćete ih spariti. Vole ih podjednako žene i muškarci, koji će ove zime 'pasti oči' na seksi detalju.

Bilo da je riječ o kratkim dokoljenkama koje će izvirivati iz vaših vansica i starki, ili o hulahopkama koje će zavodljivo naglašavati vaše noge, na vama je da ih učinite sebi svojstvenima. Poslužite se inspiracijom iz nekih prošlih vremena, kombinirajte ih sa 'pencil' suknjom i balonerom, ili pak s iskidanim jeansom kao u devedesetima. Bez ovoga detalja ova zima ne prolazi!

Ni naše poznate 'frajerice' nisu odoljele trendu. Luce Lugomer odlučila se za seksi varijantu, Seve ih je učinila glamuroznima, Ecija Ivušić provokativnima, Lejla Filipović nosi ih u kratkoj varijanti, a naša najosvještenija dama kada je u pitanju moda, Olja Vori, nosi ih kao prava trendseterica, na jeans i boho haljine.

 

 

Obožavam #montmartre 💙 @inverno_caldo #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

 

Me & my pumpkin 🤘🏼🖤🎃 #halloweenfun

A post shared by Ecija Ivusic (@ecija_ivusic) on

 

#kadmuzicfotka @tarik.filipovic_official 🖤🖤🖤

A post shared by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic) on

 

 

❤️#redorblack#niceornaughty #love @twinsetcroatia

A post shared by MyFotoDiary (@oljavori) on

Naslovnica Moda