Stil Moda

'Top stil'

Viktorija Rađa preselila se 'iz džungle na asfalt' i obula 'ružne cipele' za koje smo mislili da su napokon izašle iz mode

'Top stil'

Mokasinke nisu atraktivne, ni lijepe. Znamo da se o ukusima ne raspravlja, ali ove cipele glase za jedne od najneatraktivnijih i s pravom nose tu titulu. Iako su naziv 'ugly shoes' službeno ukrale popularne Uggsice, mokasinke, mnogi će se složiti, mogu biti prva pratilja.

'Nožna' verzija samtenih hlača, one su ujedno iznimno udobne i jako, jako neprivlačne, ali upravo u tome leži njihov šarm. Pa iako ih mnogi još uvijek nose samo u vožnji i drže u autu za 'rezervu', prije nekoliko godina počele su nam se vraćati u modu, i to u velikom stilu. Više nisu bile samo obične, kožne i uniformirane, već su poprimile raznorazne oblike i stilove. 

Pa su ih svi počeli nositi, jer ne može se protiv trendova. Udobnost je samo bila dodatan plus. A ove godine, sudeći po onome što vidimo, viđat ćemo ih u dobroj, staroj, klasičnoj verziji.

Upravo takve odabrala je Viktorija Rađa. Teška klasika sparena s trapericama i sakoom, Splićanka je još jednom pokazala kako trendove modelira po svome ukusu, i oborila nas s nogu 'ružnim cipelama'.

 

@shopping_sa_stilistom @ivangudic.photo malo onako 🤦🏻‍♀️🤭

A post shared by Viktorija7 (@viktorija7777) on

Vratila se nedavno s odmora u Kuala Lumpuru gdje je odmarala sa suprugom, a povratak 'iz džungle na asfalt', kako je komentirala jedna pratiteljica, obilježila je u svom prepoznatljivom stilu.

 

Zimi na drugom kraju svijeta...❄️☃️🌧🏢

A post shared by Viktorija7 (@viktorija7777) on

Naslovnica Moda