Stil Moda

modni hir

Imućna Hrvatica šetala gradom u šlapama i s dekicom, društvene mreže se užarile: 'Toliko novaca potrošiti na odjevne predmete a izgledati kao izbjeglica... !?'

modni hir

Arhitektica Maja Tedeschi (53) stvorila je pravu lavinu komentara i reakcija na društvenim mrežama nakon što je 'uhvaćena' kako ovih dana šeta u - šlapama.

'Tko normalan hoda bosonog u papučama i vuće dekicu sa sobom po ulici.!?', 'Toliko novaca potrošiti na odjevne predmete, a izgledati kao izbjeglica...', 'Dođe mi ju žao, koliko pati da bi bila u nekom glupom trendu', samo su neki od komentara, no bilo je i onih koji su poručili da je bitno da se žena u njima dobro osjeća.

No, ne radi se o bilo kakvim šlapicama, objašnjava Gloria, Ove su zrađene od krzna alpake, a iako nisu cipele koje smo navikli viđati po ulici, već samo u stanu, prigrlile su ih brojne svjetske trendseterice - barem one koje nisu zimogrozne.

Tedeschi je poznata po istančanom modnom ukusu i ljubavi prema dizajnerskim komadima, pogotovo ako se radi o onima s potpisom dizajnerice Phoebe Philo. Naime, njezina je omiljena modna kuća Céline, za koju je do 2008. godine kreirala hrvatska dizajnerica Ivana Omazić, sve dok kreativnu palicu nije preuzela Phoebe Philo.

Zagrebačka ljubiteljica estetike francuske modne marke za špicu je izvukla tri statement komada koje se ne bi svi usudili nositi.

Krznene natikače je isfurala na hlače s nedovršenim porubom.

Cijena toplog i mekanog komada iznosi oko 8000 kn, a slične modele predstavili su i modni brendovi Gucci i Aquazzura.

Supruga vlasnika Atlantic grupe Emila Tedeschija u šetnju je ponijela i dekicu, a sve ostale sitnice koje su joj bile potrebne u izlasku pospremila je u krznenu verziju torbe Phantom, iz jesenske kolekcije njezine omiljene francuske modne kuće.

 

Naslovnica Moda