Stil Moda

Ljetna izdanja

'Izgledate svjetski, ti odskačeš!': Tatjana Dragović s prijateljicama se provodila u Splitu, a onda uputila na otok i pokazala kupaći koji svi žele ovoga ljeta

Ljetna izdanja

"Koliko ljepote na jednoj slici", komentirali su pratitelji Tatjane Dragović njenu splitsku objavu u društvu prijateljica. Dame su dotjerane do krajnjih granica, a uz to i poziraju u "najlipšem gradu na svitu", kako Splićani vole već tepati svome zavičaju.

U Marmontovoj ulici posložile su se i spretno pozirale za fotografiju, jer druženje nije druženje ako se ne objavi i na društvenim mrežama. Detalje svoje "splitske noći" nisu otkrile, ali zato su kurjožastim pratiteljicama dale pošten uvid u svoja večernja izdanja.
 

 

Split❤️

A post shared by TATJANA 🦋 (@tatjana.dragovic) on


"Izgledate svjetski, ali ti odskačeš!", zaključile su pak one, a pretpostavljamo da su pritom mislile samo u pozitivnom smislu. Tatjana je za provod odabrala dugu, tirkiznu haljinu - boja se ljubi s ljetom kao rijetko koja druga, a opasala ju je remenom kako bi dodatno naglasila figuru. U njenom društvu čak i zanosna Iva Radić pada u drugi plan.

A nakon splitskog izlaska, uputila se na Korčulu. Tamo gušta u blagodatima sunca i mora, a otkrila je da se počastila i bikinijem kakvoga svaka modna poznavateljica koja drži do sebe želi ovoga ljeta. Romantični bijeli kupaći na volane teški je hit ove sezone, a i sama je manekenka u objavi napisala da joj je najmiliji.
 

 

 

Wind to her sails @moro.beach.stupe

A post shared by TATJANA 🦋 (@tatjana.dragovic) on

 

Naslovnica Moda