Stil Moda

Nije sve u 'parama'

'Nije sve u kupaćem, nešto je i u glavi...' : domaća voditeljica pokazuje zanosnu liniju po dalmatinskim plažama u kostimu od pretprošle godine, reakcije su očekivane

Nije sve u 'parama'

U eri Instagrama i shopping centara teško je ponekad othrvati se potrebi za opskrbljivanjem najnovijim krpicama koje "uberemo" u dućanima, to nam je, u ovoj ili onoj mjeri, urođeno svima.

Stare stvari ionako dosade, a onaj tko kaže da sebi ne izgleda barem malo bolje u novoj odjeći vjerojatno se vodi onom da je grožđe nezrelo - ili je jedan od rijetkih kojima samopouzdanje ne mogu poljuljati nikakvi vanjski utjecaji (valjda ima i takvih).

Tako je kako je; suluda potreba za gomilanjem odjeće dovela je do toga da na društvenim mrežama više ne možete ni popratiti sve objave novih trendova, a čim ih upratite, dolazi neki novi... U ovom vrtlogu ludila pomama za "krpicama" nikad nije bila žešća, a svako pitanje upućeno modnim znalkinjama na Instagramu kreće od toga gdje je kupljen željeni predmet.

Iznenađene su zato pratiteljice Ivane Mišerić, koja se "hvali" danima već kako i ovo ljeto provodi u svojem omiljenom kupaćem kostimu, kupljenom za manje od 100 kuna i to iz - 2016. godine. 
 

 

🌞💃🏼👙 Niš..godišnji je. 🤷🏼‍♀️ . . #vacationmode 🔛

A post shared by Ivana Miseric (@ivana_miseric) on


Voditeljica gušta u Novigradu, a s dalmatinskih plaža šalje takve fotografije da (da nije postavljeno pitanje) nitko ne bi ni "skužio" preklanjski kupaći kostim. Sudeći prema objavama, Ivana je zimu provela u teretani, a njena zgodna figura priskrbila joj je već gomilu komplimenata... Plus pokoji vezan uz skromnost kada je u pitanju "outfit za plažu".

"Nije sve u kupaćem, nešto je i u glavi", "Svaka čast na ne glupiranju od par tisuća kuna badića" i ostale "bravo za jednostavnost" pohvale pristižu voditeljici "Otvorenog" već danima, a ona s tim u skladu - gušta u ljetu.
 

 

Naslovnica Moda