Stil Moda

Hrvatski dizajn

Modni dvoboj predsjednice i bivše 'kninske kraljice': Rimac na proslavi Oluje pokazala duboki dekolte, Kolinda u neprepoznatljivom izdanju nikad tanju figuru 

Hrvatski dizajn

Proslava Oluje u Kninu okupila je, kao i svake godine, cijeli državni vrh Hrvatske. Kako i priliči, političari su stigli u svojim najboljim izdanjima, a kada to kažemo za predsjednicu države, ni najmanje ne pretjerujemo.

Kolinda Grabar-Kitarović iznenadila je okupljene ne samo odbirom haljine, već i linijom koju je dovela do savršenstva. Tanja no ikad, izabrala je i model haljine koji će naglasiti njen novi struk, a uz toaletu je odabrala i, za njene pojmove, vrtoglave potpetice, tako da je djelovala kao da je sišla ravno s piste.
 

 

Pred takvim se izdanjem mogao sakriti čak i duboki dekolte bivše gradonačelnice Knina Josipe Rimac koja je okupljene sinoć dočekala u crnom kombinezonu sa zanimljivim detaljima na ramenima. Za tu je pak priliku Kolinda odabrala decentnu haljinu cvjetnog uzorka, prošaranu crvenim makovima, no današnji ju je "outfit" ipak progurao u prvi plan.

 

 

Za centralnu je tako proslavu stigla u modroj haljini koju potpisuje hrvatska dizajnerica Greta Gudelj, sa zanimljivim pojasem u struku, koji je samo naglasio siluetu.

Naslovnica Moda