Stil Moda

SAKRIJ GLAVU, OSTAVI DOJAM

Sjajno je kad su šeširi i seksi modni detalj: neke od ovih šinjorina na dalmatinskim su ulicama pokazale kako se to radi

SAKRIJ GLAVU, OSTAVI DOJAM

Na ovakve vrućine koje, usprkos svim najavama Hidrometeorološkog zavoda, ne jenjavaju, stvarno ne bi trebalo izlaziti bez sunčanih naočala i šešira na glavi.

I dok je šeširima još do prije koju godinu glavna, pa i jedina svrha bila da nas zaštite od jakog sunca, posljednjih godina oni su se prometnuli u "ozbiljan" modni detalj, kojim itekako možete podignuti cijelu odjevnu kombinaciju.

I onda kad ste odjeveni u pamučne kratke hlače i običan T-shirt, sa šeširom koji vam "laska", bio on šireg ili užeg oboda, možete dobiti odjevnu opciju koja nije samo plažna, nego ćete u njoj rado prošetati gradom, otići na kavu.

Neke od šinjorina i mladića koje je na makarskim ulicama snimio naš fotoreporter pokazuju baš neke od tih "dobitnih kombinacija".

Znatiželjnice ove godine zagolicali i XXL oversized modeli, ali za njih su se nedvojbeno odlučile samo one modno najsmjelije i najopuštenije...
 

 

🌤#ootd #outfit #outfitoftheday #sunrise #jacquemus #jacquemushat

A post shared by Yanlin옌린🇨🇳🇰🇷 (@yanlinmomoko) on

Naslovnica Moda