Stil Moda

Stvarno je 'hot'

'Kako si tako zgodna?!': Rakitićeva Raquel nikad nije izgledala ovako dobro; s dekolteom do pupka išla na večeru s mužem, izdanje pokupilo nenormalne komplimente

Stvarno je 'hot'

Iako su sljedbenici i prije "otkidali" na fotografije koje je objavljivala supruga Ivana Rakitića, zanosna Raquel Mauri, gotovo pedeset tisuća "lajkova" u manje od dva sata nije ni ona doživjela.

Španjolka se na svome Instagramu pohvalila kako je "mamina i tatina večer", u prijevodu, "djecu smo ostavili kod kuće, idemo malo mi vani", pa je pozirala s mužem i ostavila sve "paf".
 


Logično, jer obukla je samo sako koji je znalački stegnula u struku, osiguravši tako ekipi u pogled na svoj dekolte. Rakitića rijetko da je tko i doživio na fotografiji, svi su se komentari izvrtjeli oko istoga...

"Kako si tako zgodna?!", "Ajme, savršena si", "Stvarno si hot", "Prelijepi ste", izredali su se oduševljeni komentari pustih pratitelja koje ovaj par ima na društvenim mrežama. Što na španjolski, što na hrvatski, a i u kombinaciji, pohvale za "outfit" još uvijek pljušte. U Raquelinom slučaju očito je manje - više.


 

 

Naslovnica Moda