Stil Moda

U SVIM VARIJANTAMA

'Profesorice, mogu li na wc?': Severina oduševila najnovijom fotografijom iz stana sa splitskog Žnjana; 'Ma tebi sve dobro stoji!' laskaju joj

U SVIM VARIJANTAMA

Uistinu je teško pronaći komad odjeće, nakita, obuće, vrstu frizure koja ne pristaje Severini. Koliko god bila simpatična, mnogi će se složiti da joj jedino nije baš pristajala plavokosa "Merylin Monroe" faza, budući je rasna Splićanka rođena da osvaja kao brineta.

Kad je, međutim, objavila fotografiju iz svog stana sa splitskog Žnjana, na kojoj je stavila dioptrijske naočale, svoje je pratitelje na društvenim mrežama oborila s nogu.

"Prelijepa žena!", "Vau, supermodel!", "Brigitte Bardot" - laskaju joj žene.

 

☀️ #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on


"Uh, profesorice!", "Profesorice, nisam ja prepisivao...", "Mogu li na wc?" - uslijedile su dosjetke dijela muške publike.

Splitska pjevačica je zadnjih 10-ak dana, otkad ju je snašlo neugodno iznenađenje s objavom intimnih fotografija, "povukla ručnu kočnicu" i dozirala objave na Instagramu, ali njezini poklonici svaku kao da jedva dočekaju da je "zaspu" komplimentima i podrškom.

'A vešta, a frizura, ne mogu odlučit šta ti je bolje ženo!': Severina oduševila fotografijama iz Sarajeva, nadmašila je sebe
 

 

Naslovnica Moda