Stil Moda

vrhunac proslave

'Malo mi za sriću triba': pogledajte atmosferu iz City Centra One, Doris Dragović koncertom raspametila posjetitelje

vrhunac proslave

Dobra vam, dobra večer – pozdravila je dobro raspoložena Doris Dragović publiku s pozornice ispred "City Centera One Split" nakon izvođenja prve pjesme "Neću propast ja". Njezinim koncertom proslava osmog rođendana "Cityja" dosegnula je u subotu navečer vrhunac.

City Center one slavi rođendan: Splićani su danas na veliko šopingirali, u šušuru smo 'ubrali' Pažanina, pogledajte kako se fešta od jutra

- Svi koji su unutra i traže po odjelima, nek' dođu vani, pjevajte s nama koliko vas srce nosi – pozvala je pjevačica ljude u večernjem šopingu da joj se pridruže i zajedno čestitaju rođendan "Cityja" koji je "obiteljsko mjesto okupljanja, nije samo biznis".
Svakom idućom bilo je sve više ljudi, a nizali su se hitovi "Marija Magdalena", "najljubavnija" od svih njezinih pjesama "Jedini", "Baklje Ivanjske"...

- Istina je da mi malo za sriću triba – priznala je Doris i započela pjevati stihove istoimene pjesme. Vrhunac koncerta vjerojatno je bilo izvođenje hita "Željo moja", "pjesme koja je nastala prije nego se većina vas rodila", kako je Doris poručila mladim obožavateljima u prvim redovima.

Mladi su pjevali s Doris, "jako lijepo, srčano, zvonko", ali i starija publika, što je pjevačici bilo posebno drago. "Idemo gospođo, generacijo moja."

Naslovnica Moda