Stil Moda

nova Duchess kolekcija

Poznate ljepotice na gala partyju zablistale u haljinama brenda koji je proslavila Kolinda

nova Duchess kolekcija

U "Portus beach baru" u Sukošanu, u sklopu gala-partyja, gosti su mogli razgledati jedan od najvećih katamarana na Jadranu, luksuzni Lagoon Master 620, i to uz oku ugodan performans modnog predznaka.

Naime, plejada ljepotica odjevenih u haljine domaćeg brenda Duchess – koji je, podsjetimo, nedavno proslavila predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović zablistavši u Bijeloj kući upravo u njihovoj haljini  – promovirala je novu kolekciju.

Haljine dizajnerskog dueta Snježana Mehun i Antun Brišar, alias Duchess, nosili su modeli Vedrana Linardić, Jelena Katarina Kapa, Katarina Prnjak, Petra Frković, Dora Vukušić i druge, te lijepa pjevačica Žanamari Lalić.

Hepeningu u Sukošanu nazočile su mnoge osobe iz javnog života.

Nije ga propustila ni pjevačica grupe Magazin Andrea Šušnjara, automobilski prvak Ante Alduk, koji se netom vratio iz Dubrovnika gdje mu je tamošnji gradonačelnik Mato Franković kao član dubrovačkog motokluba uručio priznanje za doprinos u tom opasnom oktanskom sportu, kao i brojni drugi poklonici ljepote, mode i dobre zabave iz cijele Hrvatske, ali i inozemstva.

Naslovnica Moda